"Interfast" je obavio elektroradove na preko hiljadu objekata u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Više o referencama

Firma Interfast ASS je ćerka firma Interfast d.o.o koja se siključivo bavi sistemima Tehničke zaštite

Više o nama

Ovčanski put 32,
11212 Beograd - Ovča, Srbija
Tel: ++381 (0)11 2452-657

Svi kontakt podaci

Rešenja

O nama

Kontakt

Monitoring sistema

Provale i krađe su realnost i mogu da se dese svakom. Niko ne želi da zatekne obijena vrata i rasturene stvari u stanu ili poslovnom prostoru i jedini način da se maksimalno smanji rizik od štete je monitoring.

Uprkos tome što su sistemi video nadzora i kontrole pristupa sve kvalitetniji i efikasniji, u slučaju obijanja i krađe šteta je već učinjena i to što imate dokaz o tome neće vam vratiti otetu imovinu. Monitoring sistema ili nadgledanje je i dalje najefikasniji način da se šteta umanj i ili potpuno eliminiše.

Monitoring sistema je najučinkovitiji kada su instalirani kvalitetni sistemi tehničke zaštite. Naši inženjeri će vam pomoći u preporukama, planiranju i projektovanju kompletnog sistema, od video nadzora, kontrole pristupa, detekcije požara i provale pa sve do perimetarske zaštite.

Kako funkcioniše monitoring

Interfast ASS instalira svu potrebnu opremu i pruža usluge monitoringa vašeg objekta 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. U slučaju da se desi neželjeni događaj kao što je nestanak struje, provala ili požar, monitoring sistem šalje signal našem centru i za nekoliko trenutaka jedan od posebno obučenih članova monitoring centra odgovara na alarm u zavisnosti od vrste na jedan od sledećih načina:

Sa Interfast ASS monitoring sistemom tehničke zaštite ćete podići zaštitu objekta, imovine i ljudi na najviši mogući nivo. Prepustite brigu profesionalnom timu koji danonoćno brine o vašoj bezbednosti.