"Interfast" je obavio elektroradove na preko hiljadu objekata u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Više o referencama

Firma Interfast ASS je ćerka firma Interfast d.o.o koja se siključivo bavi sistemima Tehničke zaštite

Više o nama

Ovčanski put 32,
11212 Beograd - Ovča, Srbija
Tel: ++381 (0)11 2452-657

Svi kontakt podaci

Rešenja

O nama

Kontakt

Video obezbeđenje

Uvid u dešavanja na lokaciji je veoma važan za posao i za bezbednost uopšte. Video nadzor je ključna komponenta u sistemu bezbednosti koja pomaže u smanjenju kriminala, štiti osobe i imovinu i omogućava dokumentovanje događaja u objektu i njegovoj okolini.

Interfast ASS projektuje, postavlja, održava i nadograđuje sisteme video nadzora svake vrste. Od jednostavnih, kućnih intalacija do velikih sistema video nadzora koji se prostiru na više lokacija.

Savremena oprema i iskusni tehničari

Imamo stručan tim inženjera i tehničara koji će vam pomoći da konstruišete sistem video nadzora prema vašim potrebama. Koristimo najsavremenije uređaje proizvođača Dahua i Hikvision uključujući i:

U ponudi imamo moderne, mrežne kamere (IP) visoke rezolucije i izuzetne oštrine. IP kamere omogućavaju i video analitiku pa tako sistem može da šalje obaveštenja i automatski započinje snimanja ukoliko kamera registruje pokret u svom vidnom polju. Možete da podesite sistem da pazi na takve događaje i da šalje obaveštenje zajedno sa snimkom direktno vama na telefon kada se dogode.

Sve kamere u sistemu zahtevaju centralni snimač da bi zabeležile i arhivirale snimke. Interfast ASS nudi različite modele digitalnih (DVR) i mrežnih (NVR) snimača koji beleže video i do 4K rezolucije. NVR snimače obično povezujemo PoE (Power over Ethernet) utičnicama tako da ne morate imati razvedenu Ethernet mrežu već se koristi postejeća elektro instalacija.

Bezbednost i uvid u dešavanja

Pored mira i sigurnosti koji vam pruža, naš sistem video nadzora vam pomaže da:

Interfast ASS integriše sve uređaje u moderan, zaokružen sistem video nadzora. Smanjite krađu i vandalizam, nadgledajte produktivnost i pravovremeno zabeležite važne događaje. Kao da ste stvarno tu.